سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

درخواست برگزاری نشست فوق‌العاده کابینه نتانیاهو

درخواست برگزاری نشست فوق‌العاده کابینه نتانیاهو وزیر دارایی رژیم صهیونیستی خواستار برگزاری نشست فوق‌العاده کابینه این رژیم برای بررسی گزینه آغاز حمله نظامی گسترده به شمال کرانه باختری شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 19
کد خبر: ۱۹۰۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در پی زخمی شدن هفت نظامی صهیونیست در درگیری امروز (دوشنبه، ۱۹ ژوئن) با نیروهای مقاومت در جنین، خواستار نشست اضطراری کابینه رژیم صهیونیستی و بررسی گزینه عملیات نظامی گسترده در شمال کرانه باختری شد.

 

این وزیر افراطی کابینه «بنیامین نتانیاهو»، امروز (دوشنبه، ۱۹ ژوئن)، پس از تشدید درگیری‌ها در جنین گفت: زمان آن فرا رسیده که عملیات گسترده‌ای در شمال کرانه باختری با مشارکت نیروی هوایی و زمینی آغاز شود. من درخواست می‌کنم که نشست فوری کابینه برای بررسی این موضوع برگزار شود».

 

«اوهاد تال» از اعضای پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) نیز امروز گفت: «شمال کرانه باختری به لانه زنبور تبدیل شده و باید نابود شود».

 

نیروهای مقاومت فلسطین، صبح امروز با نظامیان صهیونیست در شهر جنین (شمال کرانه باختری) درگیر شدند.

 

«سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد نیروهای مقاومت موفق شده‌‌اند یک بمب در مسیر خودروی ارتش رژیم صهیونیستی منفجر کنند و آن را از کار بیاندازند.

 

لحظاتی بعد، رسانه‌های صهیونیستی خبر دادند نظامیان این رژیم در کمین نیروهای مقاومت به دام افتاده‌اند و هفت نفر از آنها مجروح شدند.

 

براساس گزارش‌ها، بالگردهای ارتش رژیم صهیونیستی به محل درگیری اعزام شدند و نیروهای مقاومت همزمان این بالگردها را هدف حمله قرار دادند و درگیری‌ها همچنان ادامه دارد.

 

ارتش رژیم صهیونیستی برای مقابله رزمندگان مقاومت، نیروهای پشتیبان و تجهیزات بیشتری به محل درگیری اعزام کرده است.

 

وزارت بهداشت فلسطین در جنین اعلام کرد که بر اساس آخرین آمار، تعداد شهدای فلسطینی به سه و تعداد مجروحان به ۳۷ نفر رسیده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار